Oldenzaal

De Wine & Bite wijnbar Oldenzaal

Bent u een liefhebber van een goed glas wijn in combinatie met een Bite/tapas? Dan is de Wine & Bite wijnbar in Oldenzaal het juiste adres voor u. Wij zijn gevestigd in het  Restaurant van het historische pand "Hotel het Wapen van Amsterdam" aan de Deurningerstraat 30 te Oldenzaal. Een wijnbar zoals een wijnbar behoort te zijn.

U kunt hier een keus maken uit meer dan 50 wijnen die allemaal per glas te verkrijgen zijn. Wijnen van over de hele wereld. Keus genoeg dus!

Wat betreft de Bite ligt de nadruk op tapas en verse sushi. Naast deze Italiaanse, Spaanse tapas en Japanse gerechtjes kunt u ook kiezen voor een lekkere pinchos van tonijn; kip of ossenhaas van de grill, in onze sushi verwerken wij alleen dagverse vis zoals: butterfly garnalen, krab, makreel, paling, tonijn en zalm. Kort samengevat staat de Wine & Bite wijnbar voor een heerlijke middag of avond culinair genieten.

Besloten feestjes bij Wine & Bite.

Ook is er de mogelijkheid om op maandag en dinsdag Wine & Bite te reserveren voor uw eigen besloten feestje.

Neem gerust contact met ons op zodat wij in overleg met u een "feest op maat" kunnen organiseren.

   

Word vriend van de Wine & Bite wijnbar.

Word vriend van de Wine & Bite wijnbar en profiteer direct van 10% extra voordeel. Met andere woorden; je laat je vriendenpas met 100,00 euro opwaarderen en je krijgt 110,00 euro bijgeschreven! Tevens heb je als vriend van de Wine & Bite wijnbar voorrang bij proeverijen en de Winemakers evenings.

Deze kaart is natuurlijk ook te gebruiken als een kadobon. Keurig ingepakt is dit voor elke wijnliefhebber een dankbaar geschenk. Dit kan voor elk gewenst bedrag.

 

Wijncursussen.

Ook organiseren wij wijncursussen. Of het nu een kennismakingscursus is voor de wijnliefhebber of een SDEN 1, 2 en 3 voor de "gevorderde" wijnkenner. Dit is allemaal mogelijk en deze avonden zullen onder leiding staan van Aly Hoven Register Vinoloog van de Wijnacademie en Register Wijndocent SDEN.

Dus kom eens langs voor een heerlijk glas wijn en/of enkele tapas of sushi en informeer naar de mogelijkheden.

Het Wine & Bite team.

Openingstijden:

Woensdag van 17:00 tot 23:00

Donderdag van 17:00 tot 23:00

Vrijdag van 17:00 tot 24:00

Zaterdag van 17:00 tot 24:00

Zondag van 16:00 tot 23:00

 

Kijk ook eens op Elhorst Wijnwinkel