ELHORST WIJNEN

Op de hoek van de Deurningerstraat naast Wine & Bite is Elhorst Wijnen gevestigd. Een indrukwekkende wijnspeciaalzaak met een zeer uitgebreide selectie van wijnen uit zowel de oude- als de nieuwe wereld. Gevestigd in het voormalige Hotel het Wapen van Amsterdam, is deze winkel een smaakvolle plek met een overzichtelijke presentatie van wijnen, port en gedestilleerde dranken. Er is volop ruimte en rust om aan de proeftafels van wijnen te genieten. De klanten krijgen hier alle aandacht die ze verdienen. Het assortiment omvat inmiddels meer dan vijfhonderd verschillende soorten wijn. Bovendien worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals wijnproeverijen, wijncursussen en bijeenkomsten voor groepen.

Elhorst Wijnen fungeert als een ontmoetingspunt en een avontuurlijke ontdekkingsreis voor wijnliefhebbers, vol met bijzondere vondsten. De visie van Elhorst is gericht op het opsporen van minder bekende wijnen van hoge kwaliteit. Ze zoeken naar wijnen van kleinere wijnhuizen, waar het ambacht en de liefde voor wijn maken nog steeds centraal staan. Dit wordt bevestigd door samenwerkingen met producenten zoals Della Fay Wines in Australië, Weingut Becker Landgraf in Duitsland, Weingut Horvath in Oostenrijk, Azienda Agricola Cavazza in Italië en Bodegas Nodus in Spanje. Naast deze huizen biedt Elhorst Wijnen ook een prachtige collectie wijnen uit onder andere Chili, Argentinië, Zuid-Afrika en vele andere wijnlanden. Van complexe wijnen met body tot toegankelijke huiswijnen, Elhorst heeft voor ieder wat wils!

Alle wijnen zijn online te bestellen op elhorstwijnen.nl
 

Cadeaukaart Wine & Bite

Geef een Wine & Bite cadeau. Deze kaart kunt u voor verschillende bedragen in onze webshop (digitaal), wijnbar en bij Elhorst Wijnen aanschaffen.

De nieuwe cadeaukaarten zijn zowel inwisselbaar bij Wine & Bite als bij Elhorst Wijnen.


Check je cadeaukaart saldo

Openingstijden
Dinsdag van 17:00 tot 24:00 (PizzaNight)
Woensdag van 17:00 tot 24:00
Donderdag van 17:00 tot 24:00
Vrijdag van 17:00 tot 24:00
Zaterdag van 17:00 tot 24:00
Zondag van 16:00 tot 23:00